Ökad klimatskrämsel i Grönköping

Då den aktuella
kampen mot klimatet ännu icke ha givit önskat resultat – folk i gemen äro icke alls tillräckligt uppskrämda – finnas enligt Miljöpartiet (MP) i Grönköping planer å att upptrappa kampen så att det äntligen skall bli lättare att införa fler regleringar, myndigheter, förbud och skatter.

Ett steg i den riktningen är att anlita hr förre förr. Hildor Peterzohn såsom panik- och skamkonsult, vilken skall åbörja arbetet i liten skala i Grönköping med att främst å lördagkvällar försöka skrämma och hota så många han kommer åt för att under 2020, när klimat- och undergångsprogrammet ”Levnadsskam” igångdrager å allvar, arbeta å minst heltid med spridande av skrämsel, rädsla och skräck.

GK klimatskrämsel

Dystra klimatkämpar (MP) redo att ladda Grönköpingsborna med levnadsskam.

Rolf Oward

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Egon

  Hej!
  Förra fiaskot med etanoldrift har gömts bort.
  Efter 2030 är det elbilar som gäller.
  Drivna av vindkraftsel…………..
  MP sitter i förarstolen.
  Sju klövern anammar allt vad MP dikterar.
  Ingen opposition……
  Europas industri skall utrotas.
  Vad skall vi då leva av?

 2. Anders

  Högafflarna kan dessemellan nyttjas vid skötseln av det av samma parti så omhuldade gamla slåtterbruket. Samt att upprätthålla hållbar opinionsskräck i det ”statsbärande” parti man anekterat.

  Men fallet kommer att bli stort…

 3. Rolf Mellberg

  Andelen dagar utan solfläckar i år har nu segat sig upp till 78% (högsta talet sedan 1913) och nu är vi inne i en sällsynt lång obruten sekvens på hittills 39 dagar. Bara vid 12 tillfällen sendan statistiken finns obruten d.v.s. sen 1849 har längre sekvenser förekommit. 1996 var den en sekvens om 42 dagar men f.ö. har någon så lång sekvens inte uppträtt sedan 1913 då solfläcksminimum var mycket extrem.

  Du kan nörda in dig i detta ytterligare här:
  http://www.sidc.be/silso/spotless

  Vi får väl se om om det blir någon kyla orsakad av den lugna solen.

 4. Sören G

  Förr skrämdes man med djävulen. Vissa religiösa sekter tog avstånd från all ”flärd”, man skulle leva i askes.
  Laestadianismen i norra Sverige och här i mina hemtrakter fanns hjoterianismen. Ett kapell finns kvar här i närheten. Ingen färg fick förekomma, inga blommor, inga gardiner och inga mattor på golvet. Man fick bara gå klädd i svarta kläder.
  Dagens djävul stavas ”koldioxid”. Precis som 1800-talets djävuls-skrämmerska-sekter ska man enligt dagens klimathotsreligion avstå från det mesta.

 5. Bim

  Sören G # 4
  Du behöver inte vara rädd.
  Klimatpsykolog Martin Hultman Har fått tio mille för att bota oss från brist på klimatångest som skall få oss att älska att späka oss.
  Vi kommer att ropa äntligen! när väckarklockan ringer klockan fem och vi får möta ytterligare en mödosam dag i svält och umbäranden.

 6. Evert Andersson

  TV4-Nyheterna idag visade att 4,5 miljarder gått i det slukhål som går under namnet Klimatklivet. Det verkade också som om Riksrevisionen bytt fot och menade att det är effektivt. Ett parallellfall till BRÅ-skandalen?

 7. PK

  Skrämsel, terror och propaganda är den mäktiga statens starkaste vapen. Har inte förstått hur miljölobbyn med Greenpeace kan ha en inbyggd mekanism i att använda samma medel som en terrorstat. För det är klart uttalat i Greenpeace, Exctinction Rebellion (ER) mfl att ”överdriver vi inte händer inget”. Men det är också detta som förenar en sådan som Isabella Lövin en fot i staten och en i miljölobbyn.

  Lyckligtvis ser vi i Sverige att folket genomskådar det genom att inte rösta på den typen av politiker och ge dem lågt förtroende. Även i andra länder sker detta. Roger Hallam, ERs grundare, ställde upp i EU-valet för en krets i London och fick 924 av 2 242 000 röster (0,04%). Och det är ju här problemen och klyftan mellan syfte och stöd uppstår.

  Annars finns det många historiska skrämselmän och kvinnor. Thomas Robert Malthus (1766-1834) grundade malthusianismen som förespådde att maten inte skulle räcka till den ökade befolkningen.

 8. Rolf Mellberg

  Jag tycker att tonläget här bland kommentarerna har hårdnat politikst och finner detta lite olyckligt.

  Låt mig ”spela djävulens advokat” för ett ögonblick och påminna om att isen i arktis faktiskt haft en väldigt låg utsträckning i yta i år även om den har repat sig bra sista veckorna. Även arktis is i volym ger alarmister vatten på sin kvar och UAH temperatuer har plötsligt blivit högre detta år.

  Att det finns mängder med galna alarmister är en sak men låt oss ha en viss ödmjukhet nu. Om det vänder nästa år kan vi höja rösten då.

  Trots detta är det synnerligen rimig hållning enligt mig att anse att medicinen ställer till mycket större skada än sjukdomen med den politik som nu bedrivs.

  Mer aktuell info om Arktis kan man få här DMI:s färska årsrapport:
  http://polarportal.dk/en/home/2019-season-report/

 9. Sören G

  #8 Rolf Mellberg
  Det finns ingen grund för att skrämmas med ett klimathot. Vari skulle hotet bestå? Isutbredningen i Arktis var inte lägre än 2007. Dessutom var det lite is även under 1930-talet enligt tidningsrubriker från den tiden. Men det är ingenting som de etablerade medierna rapporterar om. Isen i Arktis varierar i utbredning mellan aren p,g.a. havsströmmar. Har inget med koldioxid att göra. Isen låg under hela smältsäsongen kvar längs östkusten på Svalbard. Det var i området norr om Berings sund som det var mindre is än vanligt. Varmare vatten från Stilla havet. Smältande havsisar höjer dessutom inte havsnivån. Havsytans höjning är 1-2 mm/år, tämligen oförändrat sedan Lilla istidens slut i mitten av 1800-talet.

 10. Bim

  Rolf Mellberg #8
  ”Jag tycker att tonläget här bland kommentarerna har hårdnat politikst och finner detta lite olyckligt.”
  Rolf, Klimat hotet är politik, det har inget med vetenskap att göra.
  Professor Paul Earlich och många fler, hotade med Jordens undergång på sjuttiotalet, då på grund av kyla och överbefolkning på 1970 talet. Samma nu, fast nu är det värmen och överbefolkning som gäller.
  Hotandet om jordens undergång är politiker och religioners sätt att skrämma folk att betala mer och mer tills folk dör av svält och hotarna blir då ensamma kvar, Fast då ( för dem överraskande) utan inkomster. Därmed stannar det mänskliga livet och Jorden blir ensam lycklig vinnare.

 11. Daniel Wiklund

  #8 Rolf M Regeringens klimatplan som är fullständigt galen borde mötas väldigt hårt. Miljöpartiet använder ju sig av Greta metoden ”Om man börjar agera som om det vore en kris så kommer andra att följa efter”.