Missa inte Maggie!

Newmill logga

 

 

Maggie har skrivit ett inlägg på Newsmill med rubriken ”Klimatskeptikerna hade rätt”.  Läs och kommentera gärna!

 

 

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. AOH

  ”……Tidigare i våras konstaterade Riksrevisionen att många av Sveriges klimatåtgärder är både kostsamma och verkningslösa. Riksrevisionens slutsats delas av Runar Brännlund och Bengt Kriström,………“
   
  Vad trevligt .att  Maggie är tillbaka igen och sätter fingret pa ömma punkter som det finns många av.   Undras kan det  om Lena Ek har Riksrevisionsverkets synpunkter i åtanke när hon i Durban framställer Sverige som ledande inom klimatåtgärder.
   
   

 2. Ingemar Nordin

  Ja, Maggie är på bettet. Bra skrivet! Kanske dags för en comeback på TCS?

 3. Det var bra skrivet. Fast lite för snällt egentligen.
  65% uttråkade på millningen? Nån borde skriva om ”Thriller” som utspelas runt FOIA 2011. Undrar hur mycket krut som läggs på att hitta dem.

 4. Holmfrid

  Väl formulerat som vanligt.

 5. Håkan Bergman

  Ingvar #3
  Vi kanske kommer att märka det på sämre väderprognoser när alla superdatorer används för att försöka att knäcka lösenordet. 

 6. LBt

  Läst Maggies inlägg och tycker nog att det mesta är relevant. Fast jag förstår inte rubriken?
  Hennes inlägg handlar om vår oförmåga att hantera en komplicerad situation men den rör inte vid den centrala frågan, är vi på väg att förorsaka mänskligheten stor och kanske obotlig skada genom okontrollerat fossilt utnyttjande?

 7. Håkan 5.
  🙂
   

 8. Lena Krantz

  LBt #6

  Jag förstod inte heller rubriken riktigt. Men det är inte säkert att det är Maggie som har satt den eftersom jag vet att det är Red på Newsmill som bestämmer just den biten.

 9. Jag förstår mej inte på millningen. Hur kan man vara uttråkad egentligen av ett klimat? Är det svenskar som längtar bort till varmare breddgrader?

 10. Carl #9
  Jag är på varmare breddgrader. Förbannad på manipulatorerna som använder ”klimatförändringar” blir jag i alla falla.
  Det räcker att tänka lite kort på ”Politiserad vetenskap” så får jag kväljningar och förhöjt blodtryck och måste ta en strandpromenad