Klimatdebatten

Global warming inquisition
(tack för bidraget, P)

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. JOCA

  YEAAAHHH! Klockrent! 🙂

 2. Suck! Vilken tröttsam blogg, och fullständigt fri från naturvetenskapliga argument. Ska vara en ekonom, utan naturvetenskaplig skolning, som kan skriva sådana här dumheter.

 3. L

  Erik Svensson, du skriver på din blogg; ”Riktade aktionsgrupper som Asfaltsdjungelns Indianer och Klimax har gjort ett fantastiskt bra jobb…” Då föredrar jag nog en tröttsam blogg före kriminella aktivister…

 4. Erik Svensson: ”En lögn sagd tillräckligt ofta blir en sanning” – låter det bekant? Eller du kanske sitter på bevisen vi söker?

 5. Erik: Sågade ”Klimataktion.nu” i mitt senaste inlägg…
  Du skriver att Maggie är klimatförnekare. Hon förnekar inte att klimatet förändras men hon, precis som jag och alla andra skeptiker, ifrågasätter idén om att det är människans aktiviteter som driver klimatet och inte naturen och solen.

 6. MPGE

  Erik Svensson – Vill du ha något att bita i gå till Maggies engelsk version av denna blog. Dr Gerhard Loebert skriver några rader, som kanske kan vara intressanta för dig. Under förutsättning att du kan läsa engelska. Ha en fin kväll.

 7. Thomas

  MPGE, fattade du inte skämtet med Loebert. Det började ju till synes seriöst, men sen kom det, han nöjer sig inte med att förklara hur klimatet styrs, nej ett äkta geni skall naturligtvis han ett alternativ till relativitetsteorin också för att kunna konkurrera med Einstein och det är denna superrelativitetsteori som förklarar klimatförändringar. Crackpot physics när den är som bäst!

 8. MPGE

  Thomas – jag fattar faktiskt både skämtet och allvaret. Erik Svensson har inte ens kommenterat, förhoppningsvis får vi höra något från honom under morgondagen. Om du vill veta det så var det mycket intressant att läsa Loeberts inlägg. Onekligen mycket mer intressant än att ständigt höra klimatalarmisternas profetior om den annalkande domedagen. Det som alarmisterna ständigt borde ha i minnet är sanningen om självuppfyllande profetior. Domedagen är kanske nära om, tack vare Al Gore &Co, tvåtredjedelar av Jordens befolkning dör av hunger och hungerrelaterade sjukdomar och vi i i-länderna ska gladeligen äta stenåldersdiet och förflytta oss till fots.
  Vart har det sunda bondförnuftet tagit vägen?

 9. JOCA

  Hahahahaha igen! Vilken lyckad kommentar, Erik; underbar ironi!
  För IPCC et.al. är ju helt genomvetenskapliga… 😀