Årets miljöhycklare avslöjas

Organisationen Bilfront håller idag ett seminarium om ”den gröna överklassen” och korar samtidigt årets miljöhycklare. Bland de nominerade finns bl.a. Anders Wijkman, Andreas Carlgren, Pontus Schulz och Pär Holmgren. The Climate Scam övervakar och sänder live med början kl 13.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. L

  Låter kul Maggie, man kanske skulle byta ut miljö- mot klimat-? Dom nominerade du räknar upp borde få dela priset. Sen borde priset som årets klimatfascist gå till Tällbergtältaren Bo Ekman som inte bara vill använda polis utan också militär mot de som bryter mot hans föreslagna klimaträddningspåhitt…

 2. Joakim

  Ja det finns många energiskatteprofitörer som skulle kunna få ”priset”

 3. Lite jippo över detta, men egentligen är det sådant man borde överlåta just åt jippo-sidan. Jag tror tex inte att Schultz eller Holmgren hycklar, de är bara inte så kunniga, och vill hålla fast vid det dom idag tror att dom kan. Politikers hycklande däremot tycker jag skall idkas prickskytte mot. Skarpt alltså! Och med viss uthållighet, jag tror att det långsiktigt ger mycket bättre effekt än dylika evenemang som det ju går tretton på dussinet (dom flesta åt andra håller för övrigt)

 4. Kjell_A Jönsson

  Jag tror att Pär Holmgren är AGW-anhängare mest för sin karriär som läroboksförfattate och kändis. SMHI betalar väl inte direktörslöner till sina medarbetare. Holmgren tjänar säkert mer nu och står dessutom i rampljuset som klimatkämpe och hjälte..
  Och naturligtvis går det alltid även för meterologer att välja ut vissa delar ur en informationsmassa och på så sätt utifrån ett kortare perspektiv styrka sannolikheten i en trossats.
  Kjell-A Jönsson

 5. Peter Stilbs

  Kjell – visst. Jag känner en person som redan för 20 år sedan lätt drog in 2 MSEK per år på ”miljöföredrag” etc.
  Vår tids hallelujamöten – Bo Ekman/Tällberg är väl så nära en överstepräst man kan komma.
  Och varifrån har man fått att TV-meteorologer skulle ha någon som helst form av expertis i saken ? 

 6. Tege Tornvall

  Förvisso fanns många förtjänta kandidater. Man kan bygga hela karriärer på sådant.
  Tege