Andrum i lambiland

Jag befinner mig på resande fot och kommer därför inte att skriva några inlägg under helgen. På måndag återkommer jag dock med nya krafter och berättar om något som kallas Stockholmsinitiativet och den minikonferens om klimatfrågor som anordnades av ovannämnda organisation under den gångna veckan.
djupvik
Soliga hälsningar från ett somrigt Gotland!

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Vilket vackert klimat ni har!! *kram* 🙂

 2. fogge

  Du är mer än väl värd en skön ledighet i den vackra och varma svenska sommaren.
  Värme och ljus ger livet en knuff framåt.
  Tids nog blir det kallare och mörkare igen.

 3. Inge

  Hej Maggie!
  Jag ser på bilden var du befinner dig och konstaterar att jag brukar semestra i närheten. Om du har för vana att komma dit så kanske vi möts.
  MVH Inge

 4. fogge

  Söt fyrbent kompis du har.
  Själv f d schäferägare, numera fyra katter (och lika många bilar).
  Klappe (som de säger på Gotland) hunden från mej.