Nytt år Nya möjligheter

Nytt År

(egen bild)

Så här en liten bit in på det nya året vill jag påminna om medlemsavgiften till föreningen Stockholmsinitiativet för 2018 om ni inte redan har betalt den.

Ett årsmedlemskap kostar 300 kr och innebär, att du stöder driften av Stockholmsinitiativets hemsida, Klimatupplysningen, och dessutom olika aktiviteter i Stockholmsinitiativets regi. Kom ihåg att alla personer bakom Stockholmsinitiativet arbetar helt ideellt. Du kan betala genom att sätta in medlemsavgiften på bankgironr 403-9277. Glöm inte att ange ditt namn och din e-postadress när du betalar. 

Vi vill inte längre ha in pengar på vårt PayPal-konto då de inte har något kontor och kan vara ganska besvärliga att ha att göra med har vi märkt.

Du kan också bidra med ekonomiskt stöd genom att donera till verksamheten. Enklast gör du detta genom att göra en insättning på valfritt belopp på bankgironr 403-9277.

Ni får gärna föreslå någon aktivitet men tänk på att både tid och pengar är begränsade.

Jag vill påminna om våra regler för kommentarer på bloggen som du hittar här. På bloggen ska du kunna säga vad du tycker om det mesta. Vi välkomnar en öppen och fri debatt. Huvudregeln är enkel: Visa respekt för personer vi skriver om och andra som kommenterar artiklarna. Bloggen erbjuder en plattform där olika åsikter inom klimat-, energi-, och miljödebatt kan mötas. Vill du diskutera helt andra saker så finns det andra forum för det.

Vi har inte bara vår blogg till förfogande utan också en Facebook-grupp där ni gärna får gå med och stödja oss oavsett om ni är medlemmar i föreningen Stockholmsinitiativet eller inte.

Ikväll kan jag stundtals ha lite dålig möjlighet att moderera då jag är på väg till klimatkonferensen i Göteborg. Det ska bli spännande och jag räknar med att skriva något om hur jag tyckte att den var. Men jag ska nog hinna ha koll på vad som händer på bloggen också..

Här kommer alla uppgifter för inbetalning till föreningen Stockholmsinitiativet:

Bankgironummer 403-9277

Kontonummer (inklusive clearingnr) 5201 11 203 14

Ibannummer SE0650000000052011120314

Bic-kod ESSESESS

 

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Arne Nilsson

  Självklart betalar jag 300 kr till detta goda initiativ. Sanning kostar

 2. Lasse

  Tack för påminnelsen-Lena
  Klimatfrågan är ensidigt belyst och åtgärderna inte tillräckligt ifrågasatta.
  För naturvetenskapligt intresserade är detta område väldigt engagerande och platsen där det kan diskuteras är här!

 3. sibbe

  Och så gärna hela IBAN och BIC banknumret, annars är det svårt att inbetala för oss utanför Sverige.
  Tack Lena, på förhand.

 4. kent flood

  Kör inte fel. Konferensen är i Mölndal. Välkommen.

 5. Sten I

  Inbetalning klar Lena 🙂

 6. sibbe

  Bra där, nu har jag kompletterat med alla uppgifter.

 7. Johan M

  Fixat