Pär Holmgrens nya jobb

Väder-Pär ägnar sommaren åt att utmana allmänheten på väderduell i bästa westernstil. Kolla själv och tävla mot Pär på Aftonbladet.
Väderduellen

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Mats Jangdal

  Pistol Pete, finns det väl en galen tecknad figur som heter?
  Rör inte mitt väder! Kanske är en gångbar slogan.
   
  I tidningen Playboy fanns det inte bara lättklädda scandalbeauties, där fanns även roliga historier med dragning åt det ekivoka. åtminstone senast jag bläddrade i den publikationen. Här är en till ämnet passande sådan historia.
   
  Why are the meteriologists so successful with ladies?
  They can look deep into a girls eyes predict whether
  Obs stavningen!
   
  Pär kanske börjar tappa förmågan?

 2. Joakim

  Aj då man var tvungen att motivera varför man ska vinna och känner vi den här mannen rätt så måste det vara något alarmistiskt.

 3. Elling Disen

  For liten hatt – før mycket hår

 4. Byt ut Per Holmgren mot Sven-Otto Littorin och döp om tävlingen till ”höna-fjäder-bordellen”. Ajajaj så dåligt, ber om ursäkt!!!

 5. Ja, vad gör man inte för att sälja tidningar?
   
  Väder – Per är ju bara patetisk. SMHI kanske ställer upp?
  Sven – Otto. Vad är mest moraliskt förkastligt – att köpa sig en sexstund eller betala ”damen” ifråga massa pengar för att ”avslöja” det?

 6. Rosenhane och Wolter: Ta det lugnt med Littorin-skämten.

 7. Maggie,
  Sorry! Det skall inte upprepas. Värmen vettu

 8. Lena Krantz

  Jag har i alla fall tävlat redan men kommer just nu inte ihåg vad jag skrev för motivering. Nåt om att även en amatör kan få rätt.
  😀
  Fast jag gissade alldeles för lågt så det blir inget den här gången ändå.

 9. Maggie,
   
  som sagt jag ber om ursäkt.
  Har lagt in ett littorinvitsfilter i min dator som omöjliggör postningar till TCS. 😉

 10. ge grabben ett par skidor

 11. Aftonbladet i samarbete med herr Holmgren tycks vara ute efter att sätta nytt världsrekord i pinsamhet. Vad har hänt med skamkänslor, har de utrotats helt? Vilka pajaskonster.

 12. Natrix

  Klimatvetare bör hålla tyst: http://ing.dk/artikel/110410-dumhed-fra-ipcc-formand-hold-afstand-til-medierne

 13. Slabadang!

  Välkommen till sekten..flåt ”familjen” !
  Pachauri har tydligen inte fattat någonting och med tanke på alla vittvättar så är det inte så konstigt att han tror att det är ”bissinisse as usual”
  Avslutning av Pachauris brev till de nya sektmedlemmarna,…flåt familjemedlemmarna.
  ” välkommen till IPCC familjen”……. La famillia!!! 

 14. Pär Holmgren, mannen vars skugga skjuter honom.

 15. Göran Lysén

  Egentligen blir man ganska så trött på allt elände i Sverige, ty det verkar som psykiska åkommor det mesta alltifrån klimathotet till feminismen  – det är bara så svårt! Allt tycks vara besjälat av samma esprit! Läs enfald!
  En  artikel av Kristina Hultman – en av våra superfeminister – fick mig faktiskt att skriva några rader på Newsmill (helt undantagsvis!). Hultmans artikel var under all kritik oaktat vad man kan tycka i själva sakfrågan, men jag skrev följande som inte mötte moderatorns öga:

  Jag tycker att Hultmans text är illavarslande i sin maktfullkomlighet. Här är det en person som trott sig sett ljuset och sanningen (det har ju hänt förr med förskräckelse!), och denna skall hon häckla oss andra med i sin förment moraliska upphöjdhet. Detta håller inte!
   
  Rättsligt sett är lagen med dess kriminalisering ytterst dubiös, bl.a. så att huvudaktören, som både anstiftar och fullbordar brottet, inte är hemfallen till brottslig gärning. Ganska lysande faktiskt! Som alla vet så existerade inte prostitution i de gamla kommuniststaterna, eftersom den var förbjuden! Heja Sverige!
   
  I grunden undrar jag om det inte är mänskliga aspekter trots allt, som är avgörande för vissa debattörers inställning i sakfrågan, nämligen den rena avundsjukan mellan kvinnor utifrån vad naturen har begåvat dem med kvinnliga attrribut, som attraherar det manliga släktet. Ju mindre av kvinlig fägring, desto mer radikalfeminism. Vem skulle vilja betala en spänn för en mer intim gemenskap med Hultman? Är det där skon klämmer? Det är ett mycket lågt argument, men detta ligger dock på samma nivå som Hultmans, så hon får faktiskt skylla sig själv, om hon får samma skit tillbaka!
  Det som inger betänkligheter är att Newsmill inte tillåter ”taskiga” svar på dåliga artiklar – att bredden är stor är naturligtvis bra men måste då matchas av lika ”taskiga” repliker.  På denna blogga tycks det inte finnas dessa begränsningar, då folk hudflänger varandra ganska väl – litet tråkigt ibland – men så blir det i en öppen debatt.
   
  Inlägget mitt är ju litet off topic men ansluter i grunden till den fria debatt som förs här i yttrandefrihetens namn och det är väldigt gott!
  Nu skall jag inte föreläsa, men jag läste för ett tag sedan – var det här? – att ca 80% av kvinnorna reproducerade sig, medan siffran för män var run 30%. Minns inte de exakta talen, men proportionerna var liknande. Så ni alla feminister – ni har de grabbar som ni avlat fram alltså! Ni som kan genetik, kan säkerligen (oaktat kön) berika oss andra med litet mer fakta. Jag håller på män och kvinnor, och  de senare har alltid fascinerat mig! Vad tusan skulle vi göra utan dem? Vi grabbar, alltså!
   
   


 16. ThomasJ

  Här nåt för väder-Pelle-Jönsen:
  http://blog.algore.com/2010/07/climategate_scientists_vindica.html
  //TJ

 17. ThomasJ

  Carl #14: Ergo är han iaf EJ Lucky Luke…  😉
  Mvh/TJ

 18. Toprunner

  ThomasJ #16: Jag fattar inte poängen riktigt? På vilket sätt kopplar du PH till det ?

 19. ThomasJ

  Hej Toprunner #18: Jo, kopplingen är den att Lucky Luke skjuter sin egen skugga, innan skuggan hinner dra revolvern…
  dé du… tänk om man vora lika snabb… 😉
  Mvh/TJ

 20. ThomasJ

  Toprunner #18: Ber om ursäkt – ’kopplingen’ låg [om öht möjligt] i den likhet en pistol[-isk] position [A.G] kan/gör/får effekt(er) i samhället. Al G. drar sin revolver & anger alla jädrans värsta saker händer om NI inte lyder mig/mina… Och
  för understryka detta, har jag laddat revolvern med skott som i bubbelform visar ’Pang!’ i mynningen.
  (Sorry för flummeriet… 😉 )
  Mvh/TJ 

 21. Toprunner

  ThomasJ : Låååååångsökt 🙂 . Jag blir trög av vinet till fredagsmiddan! Skål och väl bekomme

 22. ThomasJ

  #21: Härligt – bekomme väl!
   😛
  Mvh/TJ