Recension av Lars Berns "Homo Eco"

Svensk Tidskrift har publicerat en lång och positiv recension av Lars Berns senaste bok ”Homo Eco”. Läs recensionen och köp boken!

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. bom

  Finns det någon fond som kan hosta upp 50000kr för att ge riksdagsmännen ett exemplar var av Homo Eco med bilagd utmärkt anmälan ur Svensk Tidskrift. Men riksdagspersonerna är väl för upptagna med sina uppfinningar för att läsa boken. Nu har vi överlevt förslag som tunnelbanebutler-äldrevårdsclowner (lämpligt för avdankade riksdagspersoner kanske?) och idag den stora banbrytande uppfinningen ”kalenderkriget” (när man startar ett krig skall man fastslå dess slutdatum då trupperna hemförlovas oavsett resultatet av kriget). Som Sadam Husseins talesman Bagdad Bob sa ”alla krigs moder” eller om det var Hussen själv som sa det? Hängde man båda eller njuter Bob nu sin svenska pension förresten?

 2. Thomas

  Bom, ett tips är att du inte skickar med den där recensionen från en tidning på högerkanten till alla vänsterpolitiker 🙂
  Bagdad Bob är fri och lever i högönsklig välmåga. Det är inget brott att komma med komiskt falska påståenden, vilket borde glädja somliga här på bloggen.

 3. tty

  Jag vill minnas att Bagdad Bob fick jobb på Al Jazeera, en av svenska massmedia mycket gärna citerad nyhetskanal i Qatar.

 4. tty

  Och jag tror inte Bagdad Bob dyker upp i Sverige. Han var starkt misstänkt för att vara inblandad i ett politiskt mord här i Sverige när han var irakisk ambassadör i Stockholm.

 5. Thomas

  tty, jag förstår att du *vill* minnas det så, historien blir ju roligare så, men jag hittar du inget som tyder på att han skulle jobbat på Al Jazeera.

 6. Olaus Petri

  Rätt Thomas, jag vill inte att Al Gore, Andreas Malm, James Hansen etc skall åka i fängelse.

 7. Jonny Fagerström

  Jag har läst boken. Den är mycket välskriven och jag delar Lars Berns tankar till 100 %. Köp boken och rekommendera den till andra.

 8. Michelangelo

  #2# Thomas.
  Tack för den upplysningen. Nu blev jag övertygad om att rösta på
  ”högern” och att propagera mot ”vänstern”.

 9. Gunnar Strandell

  Nu har jag läst boken och tycker att den är bra.
  Jag rekommenderar Thomas att läsa den och sedan ge sin syn på världens miljöproblem och hur de bör åtgärdas.
  Det leder säkert till en givande diskussion och ökad förståelse av hur ideologi påverkar analysen och förslagen.