Varmare klimat = fler zombier

Denna underbara länk fick jag av en klimatbekant idag.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Åskådaren

  Vem och för vilka syften anser, ni eller du vilka nu sajtens avsändare är, propagerar för att klimatförändringarna finns och är människorsakade?

 2. Jag lutar åt att tro att klimathysterin är ett medel som miljöaktivisterna använder för att försöka begränsa globaliseringen och den ekonomiska utvecklingen. Ytterst handlar det alltså om makt och pengar. Jag har däremot svårt att förstå varför miljörörelsen så gärna vill skjuta sig själv i foten. Ekonomisk tillväxt gynnar ju alla – miljöaktivist eller inte.
  USA:s senat publicerade i slutet av december en rapport om de forskare som motsätter sig klimatalarmismen. De tycks bli fler och fler och många har tidigare suttit med i IPCC klimatpanel, men valt att lämna den då de anser att IPCC har en egen politisk agenda.
  Läs hela rapporten här:
  http://epw.senate.gov/public/index.cfm?FuseAction=Minority.SenateReport

 3. Magnus S

  Min uppfattning om vem och varför har jag beskrivit här ttp://www.theclimatescam.se/2008/03/13/rapande-kor-gor-jorden-varmare/#comment-386

 4. Magnus S

  nytt försök: https://www.klimatupplysningen.se/2008/03/13/rapande-kor-gor-jorden-varmare/#comment-386

 5. Ekonomisk tillväxt gynnar bara långsiktigt så länge den är hållbar!
  När ska marknadsliberaler våga diskutera tillväxt på ett mer objektivt sätt där man erkänner att all tillväxt inte alltid är det bästa i längden. Det viktiga för utvecklingen är inte tillväxten i sig – utan hur den går till – och det kan vara både positivt och negativt! Tillväxt är bara ett utnött modeord som används av politiker utan bättre förstånd eller ekonomisk kunskap, t.ex. Maud Olofsson 😉
  Hållbar utveckling är dessutom inget uttryck som miljöaktivisterna har kommit på – utan det är Gro Harlem Brundtland som brukar förknippas med begreppet.