Notis: Klimatkonferens i Oslo 18-19 oktober

Låt mig påminna klimatupplysningens läsare om klimatkonferensen den 18-19 oktober i Oslo:

Jubileumskonferansen.jpg 2019

Ingemar Nordin

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Lars Cornell

  Kanske vi behöver fler isbrytare ? Hur många får man för 2,9 miljarder?
  https://samnytt.se/svenska-klimataktivister-hacklas-efter-att-deras-fartyg-kort-fast-i-polarisen/
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/regeringen-presenterar-klimatsatsning

 2. Thorleif

  Tänk er Lövinskans framtida ev. Klimat-kommissarie-tjänst inom det korrupta FN a tänkbara 400 Ksek i månaden. Pengar som dessutom isf tas direkt från den svenska biståndsbudgeten (för att USA tröttnat som bidragsgivare i slutet av 70-talet) ist för att gå till mer behövanden. Så går det till. Inside från Johan Westerholm på ledarsidorna.se om hur svenska toppolitiker (inom främst UD (med SIDA) som är sekretesskyddat så långt det går) ser till att Sverige får vara med och leka. Vad är de villiga att erbjuda världen för att få sitta med runt bordet? Och då inte bara å landets vägnar förstås! De bjuder på a) högsta ”flyktingmottagandet” i den västliga världen helt utan konsekvensanalys. b) att vara ledande i klimatsammanhang och samtidigt inte erbjuda en offentlig debatt/kritik. c) gentemot EU betala av på statsskulden (kontraproduktivt) utan att förstå det monetära systemet och samtidigt vara ettav länderna som under 25 år satsat minst eller mest felaktigt på infrastruktur och välfärdstjänster (i Europa).

  Det finns en ledstjärna: Det socialdemokratiska maktmonstrets överlevnadsbehov skapar samtidigt utrymme för personlig vinning under täckmantel av solidaritet, mänskliga rättigheter, rädda världen samt ordning&reda. Det har länge för mig varit uppebart att ord och handling inte rimmar. Allt fler förstår detta bland gamla socialdemokrater som nu ersätts av nysvenskar med helt annan kultursyn. Den turkiska/muslimska diasporan beräknas vara klara att gå till riksdagsval 2022. En politisk gamechanger?

  Ps! Kommer konferensen att eftersändas på nätet?

 3. Göran j

  Önskar jag kunde delta på møtet i Oslo och lyssna till alla kunniga och kloka deltagare. Inte minst Peter Ridd som forskat hel sitt liv om stora barriärrevet. Och som vunnit en storseger i Australiensisk domstol om hur vidrigt han blivit behandlad av sitt universitet.

  An other winner is…… Tlm Ball.
  Rättegången där Mikael Mann stämt Tim Ball för förtal angående M. M. graf ”hockeyklubban” om stigande temperaturer. Det så kallade beviset för Globala uppvärmningen.
  M. M. FÖRLORADE PÅ ALLA PUNKTER. En jätteviktig seger för sanning och förnuft.