Late arrival in N.Y.

Äntligen framme! Så här efteråt önskar jag nästan att hade haft tillgång till en privatjet. Mitt flyg blev nämligen duktigt försenat pga. ett tekniskt fel på planet. Efter en och en halv timmes väntande i kabinen blev vi upplysta om att vi dessvärre måste byta plan. Jag kom fram till New York drygt fyra timmar senare än beräknat. Därefter flygbuss in till Manhattan genom lördagstrafikens köer och till sist apostlahästarna den sista biten till hotellet. Så Mikael, jag har verkligen ansträngt mig för att vara miljövänlig. 🙂
Någon minibar finns inte på rummet. Jag får nöja mig med en blåbärsmuffin och apelsinjuice inhandlat på Starbucks.
Hemma i Sverige är klockan snart tre på natten. Dags att lägga sig med andra ord.
Jag har inte lyckats undersöka om det finns wireless internet i konferenslokalerna. Håll tummarna! Annars får det bli korta referat från respektive föreläsning.
Godnatt och sov gott så ses vi här i morgon.

Kommentarer

Kommentera längst ner på sidan.

 1. Labbibia

  Natti vännen!
  Labbibia från andra sidan pölen.

 2. Steve McIntyre som gör ClimateAudit.org kommer til Heartland ! 

 3. Mika N

  ”försenat pga. ett tekniskt fel på planet”
  Det är inte precis det man vill höra när man ska kliva på planet.